
PD Dr.-Ing. habil. Mario Jekle
Gruppenleitung
AG Getreidetechnologie und -verfahrenstechnik
Lehrstuhl für Brau- und Getränketechnologie
AG Getreidetechnologie und -verfahrenstechnik
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Die Liste der Reviewed Papers finden Sie hier.
Folgende Publikationen sind als open access und somit kostenfrei verfügbar:
- Paulik, S., Jekle, M., Becker, T.: Mechanically and thermally induced degradation and modification of cereal biopolymers during grinding. Polymers 11 (2019) (Special Issue Natural Compounds for Natural Polymers), 448 (DOI: 10.3390/polym11030448).
- Lucas, I., Petermeier, H., Becker, T., Jekle, M.: Definition of network types – Prediction of dough mechanical behaviour under shear by gluten microstructure. Scientific Reports 9 (2019), Article number 4700 (DOI: 10.1038/s41598-019-41072-w).
- Lucas, I., Becker, T., Jekle, M.: Gluten Polymer Networks - A Microstructural Classification in Complex Systems. Polymers 10 (2018), 617 (DOI: 10.3390/polym10060617).
- Jakobi, S., Jekle, M., Becker, T.: High-pressure treatment of non-hydrated flour affects structural characteristics and hydration. Foods 7 (2018), 1-10 (DOI: 10.3390/foods7050078).
Weitere Veröffentlichungen finden sie unter -> Publikationen